Breaking News

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά - Τι είπαν για OPEN και ΣΚΑΪ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία - μεταξύ άλλων - μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για τη συνεργασία τους στο παρελθόν στο «Δέστε τους», ενώ σχολίασαν και το επαγγελματικό τους μέλλον.

«Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με το Open... Είμαι πολύ ευχαριστημένη εκεί που είμαι και θα παραμείνω και του χρόνου. Είμαι και στην παραγωγή με την Barking Well και το χαίρομαι γιατί έχουν γίνει περισσότερα πράγματα στην εκπομπή. Είμαι πολύ καλά» δήλωσε προς το τέλος της συνέντευξης η παρουσιάστρια.

«Εσύ είσαι καλά;» ρώτησε τον Μουτσινά, ο οποίος απάντησε: «Είμαι εξαιρετικά... Θα μείνω για πάντα στον ΣΚΑΪ... Μου πάει ο ΣΚΑΙ, όλα τα κανάλια μου πάνε... Ο Alpha στην αρχή μας πήγαινε στο τέλος όχι... Κι ο ΑΝΤ1 το ίδιο, όπως και το Open... Πρέπει να προσέχω λίγο το φινάλε μου».

Επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο κλείνουν δύο χρόνια σχέσης. «Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος με υπέροχη ψυχή» τόνισε η όμορφη παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο.