Breaking News

Kim Kardashian - Kanye West: Χωρίζουν μετά από έξι χρόνια γάμου; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Kim Kardashian είχε ανεβάσει μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, από τα οικογενειακά Χριστούγεννα που πέρασε, στις οποίες χαρακτηριστική ήταν η απουσία του συζύγου της Kanye West. Όπως φαίνεται η απουσία μόνο τυχαία δεν ήταν...

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται την Page Six, πηγές ισχυρίζονται ότι ο γάμος τους - που έγινε στις 24 Μαΐου 2014 - έχει τελειώσει και πως «το διαζύγιο είναι επικείμενο».

Οι πηγές υποστηρίζουν ότι η 40χρονη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας ετοιμάζεται να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον 43χρονο ράπερ, ο οποίος φέρεται να λέει ότι «έχει μπουχτίσει» με ολόκληρη την οικογένεια Kardashian.

Μια πηγή είπε στην Page Six ότι το ζευγάρι «χώρισε» και πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις για το διαμοιρασμό της περιουσίας. Μάλιστα η Kim Kardashian φέρεται να προσέλαβε τη διάσημη δικηγόρο Laura Wasser.

«Κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά έχουν χωρίσει. Η Kim προσέλαβε τη Laura Wasser και βρίσκονται σε συνομιλίες για τη διευθέτηση της περιουσίας» τόνισε χαρακτηριστικά η πηγή.

Τα προβλήματα μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι του 2020 μετά το γνωστό παραλήρημα του Kanye West στο Twitter και τη δημόσια συγγνώμη του, που ακολούθησε, με την Kim Kardashian να επιβεβαιώνει τότε, μέσω stories στο Instagram, ότι ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή. Τον Αύγουστο είχαν καταγραφεί να επιστρέφουν με τα παιδιά τους από διακοπές, σε μία προσπάθειά τους να σώσουν το γάμο τους...