Breaking News

Δ. Μοιραράκη: «Μου έχει γίνει πρόταση για τη Φάρμα - Περιμένουν την απάντησή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν ότι θα συμμετέχουν στο ριάλιτι «Φάρμα», που επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, είναι και της Δέσποινας Μοιραράκη. 

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε στη Γλυφάδα τη «βασίλισσα των χαλιών», η οποία αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα»:

«Μου έχει γίνει πρόταση για τη Φάρμα, το επιβεβαιώνω. Έχω κάνει ήδη το πρώτο ραντεβού με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 και περιμένουν την απάντησή μου.

Το μελετάω γιατί υπάρχουν προβλήματα. Η κακουχία δεν με πειράζει γιατί έχω περάσει περισσότερα στην Ινδία και το Πακιστάν. Δεν με πτοούν ούτε το άρμεγμα, ούτε οι γαλότσες.

Το πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό. Σημασία δεν έχει το πόσα χρήματα θα πάρω, αλλά αυτό που θα κάνω τι προστιθέμενη αξία θα έχει για μένα. Επομένως, πρέπει να σκεφτώ για την προσωπικότητα της Μοιραράκη, για την επιχειρηματία Μοιραράκη και για την οικογενειάρχη Μοιραράκη.

Θα κάνουμε τις επόμενες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 κι αν βρούμε κάποια κοινή φόρμουλα πολύ πιθανό να με δείτε στη Φάρμα...».

Δείτε το βίντεο.