Breaking News

Πέτρος Ξεκούκης: «Ο κορονοϊός δημιούργησε ένα μεγάλο κακό: ανθρώπους ρoυφιάνους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαίρη Αργυριάδου επισκέφτηκε, με την κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», το σπίτι του Πέτρου Ξεκούκη στα Μέγαρα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός είπε:

«Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου τον κορονοϊό, διότι δημιουργείται πανικός σε αυτόν που φοβάται. Και στον πανικό μπορεί να κάνεις λάθη. Αυτός ο ιός δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κακό: Ανθρώπους ρoυφιάνους, που κάθονται και καταδίδουν τι κάνει ο συνάνθρωπός τους.

Άκουγα κόσμο που έλεγε ότι πήγε στον Άγιο Δημήτριο και κόλλησαν. Γιατί δεν μιλάμε για όλους τους άλλους που πήγαν και παραβίασαν την καραντίνα - να μην πούμε ονόματα και κόμματα - στις 17 Νοέμβρη; Η Θεία Κοινωνία είναι αδιαπραγμάτευτη, είναι ο ίδιος ο Θεός. Κολλάει δηλαδή στην εκκλησία, που είναι άτομο παρά άτομο μέσα σε ένα ναό πανύψηλο πενήντα μέτρων και δεν κολλάει στα σούπερ μάρκετ;

Ήθελα να γίνω παπάς, αλλά με κέρδισε το θέατρο. Όλη η οικογένεια μου είναι θρήσκα, η αδερφή μου είναι μοναχή. Την επισκέπτομαι στο μοναστήρι, τηρώντας τα μέτρα».

«Είχα γνωρίσει από κοντά τον Άγιο Παΐσιο το 1979, έχω το σκουφάκι του» τόνισε ο Πέτρος Ξεκούκης, ο οποίος εξήγησε στη συνέχεια πώς έφτασε το σκουφάκι στην κατοχή του.

Να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι ο ηθοποιός είχε δηλώσει: «Ο Άγιος Παΐσιος είχε προβλέψει ότι θα γίνω γνωστός. Στο ξεκίνημά μου, πριν μπω στη σχολή, μου είχε πει "Εσύ, που θα βγαίνεις και θα μιλάς στα ράδια και στις τηλεοράσεις, να μην ξεχνάς  να αναφέρεσαι στον Χριστό". Και γι' αυτό είμαι τόσο μαχητικός. Χαριτολογώντας τότε, είχα πάει στην αδερφή μου και της είπα ότι θα γίνω γνωστός».

Δείτε το βίντεο.