Breaking News

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο - Τριαντάφυλλος: «Η Ελευθερία ζήλευε υπερβολικά την Κάτια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκατέρωθεν κατηγορίες μεταξύ παικτών υπήρξαν στο συμβούλιο του Survivor, πριν την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι...

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είχε πει ότι καταλαβαίνει τι τραβούσαν οι πρώην Μαχητές, που πλέον βρίσκονται στην ομάδα των Κόκκινων.

Ακολούθησε έκρηξη από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος υποστήριξε: «Η Ελευθερία Ελευθερίου, που μου μίλησε πριν για ηθική, δεν γούσταρε τον Γιώργο Κοψιδά και την Κάτια Ταραμπάνκο (που αποχώρησε). Με έπιανε σε γωνίες, που δεν κατέγραφαν οι κάμερες και έχω και μάρτυρα τον Πάνο Καλλίδη. Μας είχε πιάσει και μας είπε "Τι είναι αυτή η Κάτια; Αυτή είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι. Δεν την πάω καθόλου. Τη μισώ και δε θέλω να είμαι μαζί της". Αυτά τα λόγια τα είπε και ήταν και ο Πάνος μπροστά. Εγώ ορκίζομαι στην οικογένειά μου. Να ορκιστεί και ο Πάνος αν μας το είπε ή όχι αυτό. Η Ελευθερία Ελευθερίου ζήλευε την Κάτια. Τη ζήλευε υπερβολικά σε κάθε στιγμή. Αυτή είναι η αλήθεια, τη λέω και δεν έχω τύψεις».

Ο Πάνος Καλλίδης σχολίασε: «Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Θυμάμαι ότι η Ελευθερία είχε κάποιες ανησυχίες για τη συμπεριφορά της Κάτιας».

«Το λέει ευγενικά ο Πάνος. Εγώ το λέω όπως συνέβη» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος. Από την πλευρά της η Ελευθερία αρνήθηκε ότι τα είπε, ενώ στη συζήτηση μπήκε και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στη συνέχεια υπήρξε αντιπαράθεση και με τον James Καφετζή, με τον Αλέξη Παππά να λέει στον Τριαντάφυλλο:

«Τα νεύρα έχουν να κάνουν με την ήττα και δυστυχώς το είχα νιώσει κι εγώ πριν αλλάξω ομάδα. Το καταλαβαίνω αλλά δεν είναι ανάγκη να φτάνουμε το παιχνίδι στα όριά του. Το να αναφέρεσαι συνεχώς στον James, ένα παιδί 23-24 ετών και να του υποδεικνύεις τι πρέπει να κάνει,  ενώ έχει πάρει την πιο σωστή απόφαση να δημιουργήσει μια ομάδα που νικάει, δε νομίζω ότι σε κολακεύει. Δεν σε τιμάει που είπες ότι καταλαβαίνεις τι τραβούσαν τα άτομα που βρισκόταν στην ομάδα του».

Δείτε το βίντεο.