Breaking News

«The 2Night Show»: Η Ζ. Κουτσελίνη αποκάλυψε την ερώτηση από τις Σφήκες που την ενόχλησε (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία αποφάσισε να πάει στην εκπομπή μετά την κόντρα που είχε με τις Σφήκες πριν λίγους μήνες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πριν δώσει συνέντευξη στον παρουσιαστή.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα και έκανε τον τηλεοπτικό της απολογισμό. Για το περιστατικό με τις Σφήκες και τους λόγους της αποχώρησής της από το γύρισμα, τόνισε:

«Επειδή δεν ήμουν ποτέ της κ@λοτούμπας, ούτε άλλα είπα κι άλλα θα πω και επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κoρίτσια που ξεκινούν τώρα καριέρα στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή σαν τη Ζήνα του κοντρόλ, που... αν ήμουν στο κοντρόλ, άστο καλύτερα... 

Θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου, ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόpvη. Αν εγώ ήμουν πόpvη θα ήθελα έναν άλλο σεβασμό.

Υπερέβησαν τα εσκαμμένα. Κάποια στιγμή με ενόχλησε ένα ερώτημα από τη Χρύσα Κατσαρίνη. Μου είπε "Σε βλέπουμε ότι είσαι χορευταρού, βλέπεις το Tik Tok;". Απάντησα "Ξέρω το Tik Tok" και μου είπε "Σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό". Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου... "Σήκω σε μια παρέα και κάνε Tik Tok", δεν είναι αστείο. Δηλαδή τώρα άμα μου πεις να χορέψω, θα χορέψω. Ο τρόπος που λες κάτι είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο δυνατό ή αδύναμο... 

Κι άλλα μπορώ να πω... Αυτό είναι το τίποτα μπροστά σ' αυτό που συνέβη εκείνη τη μοιραία βραδιά...».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.