Breaking News

«Τώρα ό,τι συμβαίνει»: Στην κορυφή της τηλεθέασης το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2021

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει», με τη Φαίη Μαυραγάνη, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2021, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Open η οποία αναφέρει:

«Την πρώτη θέση στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό κέρδισε το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου χρόνου η εκπομπή «Τώρα ‘Ο,τι Συμβαίνει», με τη Φαίη Μαυραγάνη.

Συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021 βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης στο γενικό σύνολο με μέσο όρο 19,6%. Αλλά και στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, βρέθηκε στην πρώτη θέση καταγράφοντας μέσο όρο 19,1%.

Το ίδιο δυναμικά κινήθηκε η εκπομπή και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, όπου στο γενικό σύνολο σημείωσε μέσο όρο 19% και στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε μέσο όρο 20,8%.

Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 05:30 το πρωί, η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» βρίσκονται εκεί που χτυπά η «καρδιά» των γεγονότων, ενημερώνοντας έγκυρα, άμεσα και ψύχραιμα για όλες τις εξελίξεις.

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 5:30 το πρωί, η ενημέρωση είναι στο OPEN για να ξέρετε πρώτοι «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» στην Ελλάδα και τον κόσμο.»