Breaking News

Ε. Χριστοπούλου: «Έχω περάσει δύσκολα στα προσωπικά μου... Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Οκτώβριο η Έλενα Χριστοπούλου είχε μιλήσει στο Νίκο Μουτσινά για τη γνωστή δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση.

Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη «The 2Night Show», όπου - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στο «διαζύγιό» της με το GNTM και το STAR, όπως και στα μελλοντικά της σχέδια.

Επίσης, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, περιγράφοντας τον αληθινό έpωτα, που βιώνει στο πλευρό του. Προς το τέλος τη συνέντευξης, η Έλενα Χριστοπούλου εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή:

«Συνεχίζω να λέω όχι στο γάμο. Τι να τον κάνεις το γάμο;... Έχω περάσει τόσο δύσκολα στα προσωπικά μου... Τον βιώνω τον αληθινό έpωτα και σιγά μη μου χαλάσει τη ζωή μου ένας γάμος που δεν πήγε καλά...

Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή. Μετά από όσα διάβασα κι άκουσα κι έχουν γίνει μου έχει αφήσει ντροπή. Θα μπορούσα να τα έχω σταματήσει όλα αυτά, αλλά με τρόπους που δεν είναι της ηθικής μου...

Η ιστορία θα τραβήξει κι άλλο, τα δικαστήρια τραβάνε... Εμένα με ενοχλεί που ο καθένας νομίζει ότι σε ξέρει και μπορεί να έχει άποψη για σένα...».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.