Breaking News

Tiger Woods: Έχει τις αισθήσεις του και αναρρώνει μετά το σοβαρό τροχαίο - «Τυχερός που ζει» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο σούπερ σταρ του γκολφ Tiger Woods υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και υποβλήθηκε - σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια - σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, μετά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε χθες το πρωί (23/2), οδηγώντας με το αυτοκίνητό του σε μια μεγάλη, κατηφορική διαδρομή ενός δρόμου δύο λωρίδων, που διασχίζει ένα από τα προάστια του Λος Άντζελες.

Ο Woods έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ντελαπάρισε και βγήκε εκτός οδοστρώματος. Ο 15 φορές πρωταθλητής του γκολφ απομακρύνθηκε από το σημείο από πυροσβέστες και ιατρικό προσωπικό.


Όπως επισημαίνει το BBC, η οικογένειά του ανέβασε ανακοίνωση στο Twitter, η οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Έχει τις αισθήσεις του, ανταποκρίνεται και αναρρώνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ευχαριστούμε τους υπέροχους γιατρούς και το προσωπικό του Harbor UCLA Medical Center, τον σερίφη του Λος Άντζελες, καθώς και την πυροσβεστική υπηρεσία. Η στήριξη και η βοήθειά σας ήταν απίστευτη. Δεν θα υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση προς το παρόν. Ευχαριστούμε για τις ευχές και επιθυμούμε να τηρηθεί η ιδιωτικότητα τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του».


Ένας αναπληρωτής εκπρόσωπος από το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες - ο οποίος ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος - δήλωσε ότι ο Tiger Woods είναι τυχερός που ζει.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Euronews.