Breaking News

Βάνα Μπάρμπα: «Να κάτσουν να τα βρουν μεταξύ τους - Να σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αναφερόμενη στις γνωστές καταγγελίες των τελευταίων ημερών, η Βάνα Μπάρμπα εξέφρασε μία διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Εγώ διαφωνώ με όλα αυτά, είμαι υπέρ της συνένωσης. Να κάτσουν να τα βρουν όλοι και να πάψουν να λοιδορούν ο ένας τον άλλον, είναι δύσκολες εποχές. Να σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία. Ο ένας να βρει τον άλλον και να "πέσουν" συγγνώμες. Αν κάποιος έχει φταίξει να αναλογιστεί το δικό του κόστος.

Κάποια λάθη έγιναν και από τις δύο τις πλευρές, δεν μπορεί να έγινε μόνο από τη μία. Εννοώ γενικά για το θέμα όταν κάποιος βρiζει, φωνάζει κλπ. Ακόμα και της σeξουαλικής παρεvόχλησης, αν είναι κάτι τόσο βαρύ και βαθύ να τα βρουν. Να βρουν έναν τρόπο να γίνει κάτι... Είναι μία λαίλαπα, ο ένας συκοφαντεί τον άλλον, έλεος πια.

Όλα τα κoρίτσια είναι εξαιρετικά και η Τζένη Μπότση και η Ζέτα Δούκα είναι μοναδικές. Δε θέλω να κάνουμε τηλεδικαστήρια. Εμένα δεν μου είχαν πει τίποτα τα κoρίτσια, όμως, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν δεν ακούσουμε και τις δύο πλευρές.

Αυτό που λέω είναι ότι αντί να το αναμοχλεύουμε συνέχεια, να βρεθούν αυτοί οι άνθρωποι και να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη ο ένας στον άλλον και να πάμε παρακάτω με αγάπη. Είναι καιροί τώρα για να σκοτώνονται και να γίνεται όλο αυτό που γίνεται; Πραγματικά είναι ντροπή, πρέπει να σταματήσει... Συγγνώμη, μία αγκαλιά ο ένας στον άλλον και προχωράνε. Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί τίποτα.»