Breaking News

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχουμε καταγγελίες για περίπου 10 ηθοποιούς και σκηνοθέτες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών για ψυχολογική και λεκτική βiα, αλλά και για σeξουαλική παρεvόχληση. Mεταξύ άλλων, είπε:

«Έχουμε αρκετές καταγγελίες για περίπου 10 πρόσωπα, που είναι άνδρες. Οι καταγγελίες είναι από άνδρες και γυναίκες για κάθε είδους βiα και εργασιακή βiα. Εμείς σαν Σωματείο δεν θα βγούμε να καταγγείλουμε επωνύμως κανέναν, παρά συνιστούμε στα μέλη μας να μην βγαίνουν στα παράθυρα και να μην γράφουν καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί μπορεί να φέρουν μηνύσεις. Γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει το τεκμήριο της αθωότητας».

Και διευκρίνισε: «Τονίζω ότι το Πειθαρχικό είναι συμβολικό, δεν υποκαθιστά τη Δικαιοσύνη. Μπορεί να κάνει συστάσεις και να καταλήξει στο να διαγράψει έναν ηθοποιό σαν μέλος είτε για κάποιο χρονικό διάστημα είτε για πάντα».

Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε και στα ευρύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ηθοποιών.