Breaking News

Φωτεινή Ντεμίρη: «Βίωσα σeξουαλική παρεvόχληση όταν ήμουν φοιτήτρια, ήταν μια οδυνηρή εμπειρία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φωτεινή Ντεμίρη φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου αρχικά σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor, το οποίο ξεκίνησε φέτος να παρακολουθεί, κυρίως λόγω της συμμετοχής του φίλου της Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος αποχώρησε.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στα γεγονότα που συγκλονίζουν τους τελευταίους μήνες το χώρο του θεάτρου. 

Επίσης, εξομολογήθηκε τη δική της ιστορία σeξουαλικής παρεvόχλησης. Συγκεκριμένα, είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

«Είχα βιώσει σeξουαλική παρεvόχληση, αλλά όχι στο θέατρο. Τελείωσα Νομική, έχω πάρει και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Όταν ήμουν φοιτήτρια, ήθελα να μαζέψω κάποια λεφτά για να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου... Ψάχνοντας να βρω ευκαιριακή δουλειά, έπεσα σε πολλές περιπτώσεις. Πήγα σε μία δουλειά, υποτίθεται για βοηθός γραμματέα και ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πάρα πολύ άσχημα σε έναν χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι.

Συνέβη την πρώτη μέρα που με προσέλαβε. Έμεινα όλη τη μέρα μαζί του και αργά το απόγευμα, που είχε σουρουπώσει, σε ένα απομονωμένο μέρος, μου την έπεσε. Δεν χρησιμοποίησε βία, ίσως να φοβήθηκε γιατί άρχισα να λέω ότι σπουδάζω νομική και πως η συγκάτοικός μου ξέρει πού βρίσκομαι... Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία. Δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου.

Έφυγα, το είπα στη συγκάτοικό μου όταν επέστρεψα στο σπίτι και μετά δεν το ξανασυζήτησα. Με είχε ταράξει πάρα πολύ και δεν μπορούσα να μιλήσω γι' αυτό στην αρχή».

Δείτε το βίντεο.