Breaking News

Survivor - Άννα Μαρία: «Όταν βγουν από το παιχνίδι ο Νίκος και ο James, ο σύντροφός μου θα τους κάνει το τραπέζι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή «Love it» πρόβαλε το δεύτερο μέρος των δηλώσεων που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία αποχώρησε από το Survivor και έχει πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα... Η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Όταν ήμουν στην Κόκκινη ομάδα είχα πει ότι ο Νίκος θα βγει ο πιο δημοφιλής γιατί εάν εγώ ήμουν 19 χρονών όλες μου τις ψήφους θα τις έδινα στον Μπάρτζη. Εάν έβλεπα στα 19 μου το Νίκο στην τηλεόραση θα ήμουν εpωτευμένη μαζί του.

Ο Αλέξης έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές υποτιμητικά σχόλια για τις γυναίκες. Εγώ δεν έκλαψα επειδή φοβήθηκα ότι θα έχω πρόβλημα με τη σχέση μου. Έκλαιγα από τα νεύρα μου επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα με τους ανθρώπους που υποτιμούν τις γυναίκες...

Είμαι πολύ κοντά και με το Νίκο και με τον James. Ήταν οι πιο δυνατές μου σχέσεις και σίγουρα δε θα μείνουν μόνο μέσα στο παιχνίδι. Είναι πολύ τρυφερή η σχέση μου με τα παιδιά. Τους αγαπώ. Είμαι πολύ συναισθηματική και δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε το "σ' αγαπώ".

Πουλάει στην τηλεόραση το να υπάρχουν εpωτικές σχέσεις, γι' αυτό μπήκε και ο Σάκης στο παιχνίδι. Ξέρω από μοντάζ. Εάν πάρεις μια εικόνα από μία αγκαλιά και βάλεις ένα ροκ τραγούδι, είναι πολύ διαφορετικό από το να βάλεις ένα ρομαντικό.

Με το Νίκο κάθε βράδυ κάναμε μaσάζ ο ένας στο χέρι του άλλου γιατί μας χαλάρωνε πάρα πολύ. Κοιμόμουν ανάμεσα στα δύο παιδιά, γυρνούσα και ήμουν μούρη με μούρη και με τους δύο. Και με τη Μαριαλένα, όταν ήμουν κοντά, κοιμόμασταν η μία πάνω στην άλλη. Δεν κατηγορήθηκα για σχέση και με τη Μαριαλένα...

Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί εpωτική σχέση μέσα στο Survivor, γιατί βρωμάμε πολύ και πηγαίνουμε τουαλέτα χέρι - χέρι. Δηλαδή, είναι πράγματα που δεν βγάζουν κανέναν εpωτισμό. 

Το ό,τι ψιθυρίζω και κοιμάμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι του την πέφτω. Επίσης, εάν φλέρταρα, δεν υπήρχε περίπτωση ο Νίκος να μου έλεγε όχι (γέλια)... αστειεύομαι. Είχα πει στο Νίκο ότι "Αν βγει έτσι προς τα έξω, έλα να το πουλήσουμε σωστά να πάμε τελικό" και ρεύτηκε στο πρόσωπό μου εκείνη τη στιγμή!

Ο σύντροφός μου με γνωρίζει από τα 17 μου. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί και μετά υπήρξε ένα διάστημα που χωρίσαμε. Συναντηθήκαμε ξανά πρόσφατα. Ο σύντροφός μου με ξέρει καλύτερα και από τον μπαμπά μου. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα πιστέψει κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρη ότι όταν βγει ο Νίκος και ο James, ο σύντροφός μου θα τους κάνει και το τραπέζι».

Δείτε το βίντεο.