Breaking News

Γιώργος Γεροντιδάκης για τους «άντρες παλιάς κοπής»: «Η βλακεία είναι ανίκητη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συνάντησε στο backstage της φωτογράφισής του για το Down Town τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου πρωταγωνιστεί.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός σχολίασε όσα εκτυλίσσονται στο χώρο του θεάτρου, ενώ πέταξε τα «καρφιά του» στον Παύλο Χαϊκαλη που είχε κάνει λόγο για «αρσενικό παλιάς κοπής»... Συγκεκριμένα, είπε:

«Ταυτίζομαι με τα λόγια του Σωτήρη Τσαφούλια, θα έπρεπε να διδάσκονται στο σχολείο. Θα ήθελα να πω ότι τα ονόματα των ανθρώπων που έχουν αυτήν τη στιγμή καταγγελίες στην πλάτη τους θα είναι πολύ μικρά στο χώρο του θεάτρου και γενικά στο χώρο της υποκριτικής ή στη συνείδηση του κόσμου, σε σχέση με τα ονόματα που βγήκαν και τους κατήγγειλαν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνθρωποι του θεάτρου.

Δεν ξαφνιάστηκα με τις καταγγελίες γιατί ήξερα δυο περιστατικά, αλλά ήμουν πολύ μικρός τότε...

Το ένα βγήκε και το είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η πρώτη παράσταση που έκανα ήταν με την Ευδοκία και έχω να της πω ένα τεράστιο συγγνώμη, γιατί όταν είσαι 19 χρονών δεν μπορείς να καταλάβεις το τι έχει περάσει ο άλλος που είναι απέναντί σου. Επίσης, είχα μάθει εντελώς διαφορετικά το χώρο και νόμιζα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο πίστευα ότι λύθηκε κιόλας.

Και το δεύτερο περιστατικό ήταν πάλι την ίδια περίοδο. Η ιστορία έχει βγει στη δημοσιότητα, αλλά η κοπέλα δεν είναι πλέον στο χώρο του θεάτρου.

(Για το "αρσενικό παλιάς κοπής") Θα συμφωνήσω με τη γυναίκα που με πήρε από το χέρι και ζήσαμε μαζί έξι χρόνια, την Έλενα Ακρίτα. Θα το πω, όπως το έγραψε: "Άντρες παλιάς ντροπής". Επειδή έχω συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τι να πω;  Η βλακεία είναι ανίκητη».