Breaking News

Η απάντηση της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα στις δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε ο τραγουδιστής (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Δεληθανάση, η πρώην σύζυγός του Κώστα Δόξα, τόνισε πως οι δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε το Σάββατο στο Instagram ο τραγουδιστής αφορούν τη διατροφή και την επιμέλεια και πώς πρόκειται για τοποθέτηση του ίδιου και όχι για την απόφαση του δικαστή. 

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»:

«Μίλησα με τη Μαρία Δεληθανάση και μου επιτρέπει να κάνω αυτές τις διευκρινίσεις πάνω στις ερωτήσεις που της έθεσα εγώ.

Η μία ερώτηση ήταν αν έχουν γίνει ασφαλιστικά μέτρα για την υπόθεση της κακoποίησης, για την οποία έχει κατηγορήσει και μηνύσει τον πρώην σύζυγό της.

Μου είπε πως όχι, τα ασφαλιστικά αυτά μέτρα και οι δύο αυτές αποφάσεις αφορούν τη διατροφή και την επιμέλεια της κόρης τους, την οποία έχει πάρει εξ ολοκλήρου η Μαρία και της έχει οριστεί και διατροφή, την οποία λαμβάνει από τον Κώστα.

Τη ρώτησα αν τα αποσπάσματα που έχει αναρτήσει ο Κώστας Δόξας είναι δικαστική απόφαση ή μέρος του πακέτου της δικογραφίας. 

Μου απάντησε ότι η παράγραφος, που έχει αναρτήσει ο Κώστας Δόξας, είναι η τοποθέτηση του ίδιου στα παραπάνω ασφαλιστικά μέτρα και δεν είναι τα λόγια του δικαστή στην απόφαση.

Αυτές τις διευκρινίσεις έκανε. Ο Κώστας Δόξας δε θέλει να τοποθετηθεί. Δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί του».

Δείτε όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και στο 2ο βίντεο όσα έχουν εξελιχθεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον τραγουδιστή και την πρώην σύζυγό του.