Breaking News

Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει με τις κόρες του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει δημιουργήσει με τη Μαρία Παπαδοπούλου μία μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια με πέντε παιδιά: την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε πρόσφατα βίντεο στο Instagram, που δείχνει να τραγουδούν δύο από τις κόρες του, η Κατερίνα και η Ελεωνόρα,  ενώ ο ίδιος τις συνοδεύει με την κιθάρα του.

«Μόλις χθες... Ένα πανέμορφο τραγούδι, που έχει τραγουδήσει μια μεγάλη ερμηνεύτρια, η Αλέκα Κανελλίδου... Παρέα με τις δυο μου κόρες, Κατερίνα και Ελεωνόρα Κακοσαίου», έγραψε στη λεζάντα και ακολούθησαν εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους, που ενθουσιάστηκαν με την ανάρτησή του.

Πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Πλούταρχος είχε μιλήσει για την 23χρονη Κατερίνα, επισημαίνοντας ότι έχει εξαιρετική φωνή, ωστόσο ασχολείται με τη μουσική σαν χόμπι, καθώς είναι βιολόγος. «Αυτό εμένα μ' αρέσει πολύ γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος» είχε πει χαρακτηριστικά στο Νίκο Μουτσινά.


Περίπου πριν από δύο εβδομάδες, ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει ανάλογο βίντεο και με τον μικρότερο γιο του, τον Κωνσταντίνο.