Breaking News

Survivor - Περικλής Κονδυλάτος για Ανθή Σαλαγκούδη: «Αν ήμουν στη θέση της θα είχα παραιτηθεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Καλό Μεσημεράκι» φιλοξενήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το Survivor. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία τόνισε πρόσφατα ότι νιώθει σοκαρισμένη από προηγούμενες δηλώσεις του... Συγκεκριμένα, είπε στον Νίκο Μουτσινά:

«Δεν μπορεί η Ανθή να λέει ότι έχει μείνει έκπληκτη, από τη στιγμή που δεν μου μιλούσε όταν ήμασταν στο παιχνίδι. Εγώ δεν κάνω κολλητιλίκια με κανέναν, δεν είχα αυτή την ανάγκη. Πατούσα στα πόδια μου και μιλούσα με όλα τα παιδιά...

Κάθε φορά που πήγαινα να πω στην Ανθή την αλήθεια μου, δηλαδή πώς φαίνεται η ίδια μέσα στην ομάδα, την ενοχλούσε. Επίσης, την ενοχλούσε που έβγαινε συνέχεια υποψήφια προς αποχώρηση και της εξηγούσα ότι τα παιδιά δεν είχαν κάτι μαζί της, αλλά είχε ευθύνη στις ήττες. Εγώ στη θέση της θα είχα παραιτηθεί..

Όταν την αντίκρισα την πρώτη μέρα είχα ένα ερωτηματικό... Έδειχνε να έχει και η ίδια μια απορία γιατί μπήκε στο Survivor.

Δεν έχω αρνητικά συναισθήματα για την Ανθή, όπως και για κανένα από τα παιδιά. Αν θέλει να μιλήσουμε, είναι ανοιχτό το τηλέφωνό μου, μπορεί να με πάρει..

Με τον Γιώργο Κοψιδά είχαμε κάποιες κουβέντες - που δεν τις ξέρει ο κόσμος - και ήρθαμε πάρα πολύ κοντά τις τελευταίες μέρες. Μου έλεγε ότι αγκάλιασα την ομάδα και ανέβηκα αγωνιστικά. Ήθελα να είμαι μέρος της ομάδας. Μου είχε στοιχήσει στην αρχή που δεν με διάλεξε στην ομάδα. Δεν θέλω να είμαι πουθενά που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με την Ανθή...».

Δείτε το βίντεο.