Breaking News

Ανακοίνωσε το χωρισμό της η Στεφανία λίγες εβδομάδες πριν από τη Eurovision (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγες εβδομάδες πριν την εμφάνισή της με το «Last dance» στον 2ο ημιτελικό της Eurovision (20 Μαΐου) στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, η εκπρόσωπος της Ελλάδας ανακοίνωσε - μέσω Instastories - το χωρισμό της από τον Ολλανδό σύντροφό της, Jannes Heuvelmans, που είναι μουσικός. Συγκεκριμένα, η νεαρή Στεφανία Λυμπερακάκη έγραψε:

«Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Χωρίς καμία αμφιβολία είσαι το πιο απίθανο άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου. Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου. Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, κόσμε, είμαστε ακόμα φίλοι».


Από την πλευρά του ο Jannes Heuvelmans ανέφερε, σε ανάρτησή του στο Instagram: «Μετά από 2,5 όμορφα χρόνια, η Stef κι εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε ο καθένας το δρόμο του. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις υπέροχες στιγμές που μπορέσαμε να ζήσουμε μαζί με τη Stef. Κοιτάζω πίσω σε αυτά τα όμορφα χρόνια με μεγάλη ευτυχία. Ευτυχώς, δεν συνέβη τίποτα κακό, που μας οδήγησε να κάνουμε αυτήν την επιλογή. Το επιλέξαμε μαζί και είναι το καλύτερο και για τους δύο. Εύχομαι στη Stef καλή επιτυχία σε όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνει και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω για πάντα».