Breaking News

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για όλα μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης.

«Απενοχοποίησα τον συζυγικό καβγά. Μπορεί να τσακωνόμαστε, αλλά στο τέλος είμαστε ένα», τόνισε η παρουσιάστρια του «Σου Κου Family» για τη συμμετοχή της με τον Χάρη Βαρθακούρη στο «Globetrotters» του Star.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία και το γάμο της με τον Χάρη Βαρθακούρη, ενώ, αναφερόμενη στη σχέση της με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο, είπε ότι της έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εξομολογήθηκε πως ήθελε να κάνει οικογένεια από μικρή γι' αυτό και παντρεύτηκε στα 24 της, κάνοντας λόγο για τρελή καψούρα με τον σύζυγό της.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κράτησε το επίθετό της, απάντησε: «Mου αρέσει να κρατάμε την παράδοση. Είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια. Είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου».

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, σημείωσε: «Στον Alpha ήταν πάρα πολύ ωραία αρχικά και δεν μου αρέσει να τους βάζω όλους στο ίδιο σακί. Εγώ είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο εκεί και το λέω για να μην παίρνει η μπάλα άλλους ανθρώπους. Ήταν μία κακή σχέση, όχι με τον Alpha αλλά με έναν άνθρωπο. Ο Αlpha είναι μέσα στην καρδιά μου... Μετά ήρθε στη ζωή μου ο ΣΚΑΪ, όπου γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Με πίστεψε ο κ. Κόμπος και, μετά από καιρό, νιώθω πολύ όμορφα με την τηλεοπτική μου οικογένεια».

Δείτε τη συνέντευξη.