Breaking News

Καίτη Φίνου: «4 χρόνια Σταθάκο μου...» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από τη μέρα που πέθανε ο Στάθης Ψάλτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, στις 21 Απριλίου 2017, σε ηλικία 66 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Η Καίτη Φίνου και ο Στάθης Ψάλτης υπήρξαν ζευγάρι τόσο στον κινηματογράφο όσο και στη ζωή. Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για τη ζωή τους, αλλά και για τις... απιστίες του. Μετά το χωρισμό τους παρέμειναν φίλοι.

«Με τον Στάθη γίναμε οι καλύτεροι φίλοι όταν χωρίσαμε και περνούσαμε καταπληκτικά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της τον περασμένο Δεκέμβριο...

Η Καίτη Φίνου ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες στο Facebook, ενώ έγραψε:

«21 Απριλίου 2017... 4 χρόνια Σταθάκο μου..... Και ακολούθησαν 2 συνεχόμενα χρόνια απωλειών μου.....

Φύγατε αγαπημένοι άνθρωποι που σημάδεψαν την καρδιά μου και την ζωή μου.... και τώρα ζω μόνο με τις αναμνήσεις.....θα σας συναντήσω κι εγώ....ελπίζω γρήγορα.....δεν έχω καταλάβει γιατί με επέλεξε ο Θεός να βιώσω τόσες απώλειες...... κάτι μάλλον "χρωστάω" στην ζωή και πρέπει να κλείσει ο κύκλος.....

Σ' αγαπώ Στάθη μου.....φίλησέ τες μου.»



Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1951 στο Βέλο Κορινθίας, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών, όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.

Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη. Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και στο θέατρο.

Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως "Καμικάζι αγάπη μου", "Τροχονόμος Βαρβάρα", "Τα καμάκια", "Βασικά καλησπέρα σας", "Και ο πρώτος ματάκιας", "Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω", "Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ", "Μάντεψε τι κάνω τα βράδια". Είχε παίξει πολλούς ρόλους, κατά το πλείστον κωμικούς.

Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά "Οι έμποροι των εθνών" τραγούδησε το "Ήτανε μια φορά" του Σταύρου Ξαρχάκου. Από τότε είχε τραγουδήσει αρκετά τραγούδια σε ταινίες του και σε επιθεωρήσεις.

Ο Στάθης Ψάλτης πέθανε, μετά από μάχη με τον καρκίνο, στις 21 Απριλίου 2017 στο Νοσοκομείο "Άγιος Σάββας".