Breaking News

Χριστίνα Τσάφου: «Με την αδερφή μου δεν έχουμε πολλές σχέσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χριστίνα Τσάφου φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show», όπου αποκάλυψε ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική όταν είδε μία παράσταση με τον Νίκο Κούρκουλο.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της και την απουσία της μητέρας της, που της στοίχισε, καθώς μεγάλωσε με τον πατέρα της. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Οι γονείς μου χώρισαν ότι ήμουν δυο ετών, μεγάλωσα με τον πατέρα μου γιατί η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια, είχε και μία άλλη κόρη και δυσκολευόταν οικονομικά. Βέβαια, ο πατέρας μου με διεκδίκησε και με πήρε.

Μου έλειπε η μαμά μου, έκλαιγα κάθε μέρα κι έκλαιγε κι αυτή. Είχα την ελπίδα ότι θα έρθει να με πάρει. Περνούσα καλά με τον πατέρα μου, αλλά ήθελα τη μητέρα μου. Τότε τα παιδιά των χωρισμένων ήταν λίγα, ήμασταν "σαν τη μύγα μες στο γάλα". Το περιβάλλον του πατέρα μου ήταν αυστηρό.

Η μητέρα μου δεν ζει, την έχασα. Με την αδελφή μου δεν έχουμε πολλές σχέσεις γιατί δεν μεγαλώσαμε μαζί, δεν έχουμε κοινά βιώματα. Θέλω να είναι καλά. Όταν ήμουν μικρή ζήλευα. Στην εφηβεία πήγα κι έμεινα για λίγο στο σπίτι της μητέρας μου, αλλά τελικά έφυγα, ήθελα να γυρίσω στη βάση μου».

Επίσης, αναφέρθηκε στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, όπως και στη Τζένη Μπότση, για την οποία είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στο Πρωινό....

Ακόμη, η Χριστίνα Τσάφου μίλησε για το γιο της, το διαζύγιό της, μετά από 20 χρόνια γάμου και το «Καφέ Της Χαράς», που ολοκληρώνεται φέτος.

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.