Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 12: Αποχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος - Τα δάκρυα του Τζώρτζογλου (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο της «Φάρμας» είχε αναδειχθεί ως πρώτος μονομάχος ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος στο επεισόδιο του Σαββάτου υπέδειξε τον αντίπαλό του.

Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) κατάφερε να κερδίσει στον αγώνα ασυλίας, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των αντρών.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος επέλεξε ως δεύτερο μονομάχο τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Η επιλογή του Ιατρόπουλου προκάλεσε το ξέσπασμα του φίλου του, Στράτου Τζώρτζογλου.


Στη μονομαχία αποχώρησης κατάφερε να επικρατήσει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, με τον Σάκη Τανιμανίδη να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του Μιχάλη Ιατρόπουλου, παρά την ηλικία του.

Στο βίντεο η μονομαχία αποχώρησης.


Από τη «Φάρμα» αποχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, που έκανε λόγο για μια όμορφη περιπέτεια, ευχαρίστησε την παραγωγή και τους συμπαίκτες του και δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στη γυναίκα του.

«Κρατάω τα καλύτερα. Γνώρισα πολύ καλά παιδιά, αλλά αυτό που θα μου λείψει περισσότερο - και να με συμπαθούν όλοι - είναι η λατρεία μου, ο ευλογημένος Στράτος Τζώρτζογλου, που είναι μία ψυχή που δύσκολα περνάει ξανά τέτοιος άνθρωπος από την ελληνική κοινωνία και από το ελληνικό θέαμα. Θέλω να του αφιερώσω την προσπάθεια που έκανα για να να παραμείνω, όπως και στη σύζυγό του, Σοφία και το γιο του, Αλκιβιάδη. Θέλω να είναι όλοι καλά», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε σε κλάματα, με την Ειρήνη Κολιδά να προσπαθεί συγκινημένη και η ίδια να τον ηρεμήσει, ενώ δάκρυσε και η Μαρία Μιχαλόπουλου.


«Θα πάρω το αίμα σου πίσω», του είπε ο Τζώρτζογλου, ενώ στο τέλος εξελίχθηκε μία όμορφη στιγμή, με τους δύο φίλους να τραγουδούν αγκαλιασμένοι.


Δείτε ολόκληρο το 12ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1