Breaking News

MasterChef: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιστροφών - Οι παίκτες που αποχώρησαν και η τελική 12άδα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση του Στέφανου Χίλα, η πέμπτη και τελευταία ημέρα των επιστροφών του MasterChef 5 εξελίχτηκε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Τα δύο τελευταία ζευγάρια που μονομάχησαν ήταν οι Αλέξανδρος Συνοδινός - Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και Νίκος Σκορδάκης - Αντώνης Μητρόπουλος.

Πρώτα μονομάχησαν ο Νίκος Σκορδάκης και ο Αντώνης Μητρόπουλος, οι οποίοι κλήθηκαν να εκτελέσουν μια συνταγή του Μάνου Σαρρή. Ο Νίκος συγκέντρωσε υψηλότερη βαθμολογία, με τον Αντώνη Μητρόπουλο να αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι μαγειρικής.


Στη δεύτερη μονομαχία, ο Αλέξανδρος Συνοδινός και η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο του Λάμπρου Βακιάρου.

Η Κωνσταντίνα δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην αντιγραφή του πιάτου, με αποτέλεσμα να είναι απογοητευμένη στο τέλος της διαδικασίας. Ο Αλέξανδρος τα πήγε καλύτερα κι έτσι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου αποχώρησε οριστικά.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των επιστροφών στο MasterChef 5 συνεχίζουν 12 παίκτες, που είναι οι:

Τζιοβάνι Σκαράτζι, Μαργαρίτα Νικολαίδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Μαρία Λαζαρίδου, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης, Παύλος Χάππιλος, Λία Μακροστεργίου, Ανούς Χεριμιάν και  Διονύσης Σαρακίνης.