Breaking News

Έγινε μαμά για πρώτη φορά η Εύα Καϊλή

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Εύα Καϊλή και ο Ιταλός σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Παπαϊωάννου στο περιοδικό ΟΚ!, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί πριν από τρεις μήνες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον περασμένο Φεβρουάριο η 42χρονη ευρωβουλευτής έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κoριτσάκι, ωστόσο δεν μοιράστηκε δημόσια το χαρμόσυνο γεγονός.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις Βρυξέλλες, όπου ο σύντροφός της εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Οι πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν ότι το εpωτευμένο ζευγάρι μένει μόνιμα στην Αθήνα, όπου ζει και η αδελφή της Εύας Καϊλή, με την οικογένειά της.

Να σημειωθεί ότι την περίοδο της καραντίνας τον Απρίλιο του 2020, η Εύα Καϊλή είχε μιλήσει στο «Έλα, Χαμογέλα» από το σπίτι της αδερφής της στην Αθήνα, η οποία είχε γίνει μαμά πριν μερικούς μήνες. Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου της είπε: «Εύχομαι να έρθει και στη δική σου ζωή ένα μωρό», η ευρωβουλευτής απάντησε:

«Άργησα, έχεις δίκιο... Θα πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος, επειδή όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο, που αλλάζει τη ζωή σου... Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία...».