Breaking News

House of Fame: Η ανάθεση τραγουδιών - Οι δηλώσεις της Μαριάννας ενόχλησαν τον Στέφανο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης του House of Fame, ο Πάνος Μεταξόπουλος έκανε την ανάθεση των τραγουδιών, που θα ερμηνεύσουν οι σπουδαστές στον ημιτελικό.

Υπενθυμίζεται ότι η  Βένια Καραγιαννίδου πέρασε απευθείας στον τελικό, μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής, ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι όλοι οι υπόλοιποι σπουδαστές: Jimmy Sion, Κόνη Μπιζιντή, Μαριάννα Κάρα, Γιάννης Αρβανιτίδης, Άρης Βανταράκης, Γιώργος Σπετσιώτης και Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Μαριάννα Κάρα δέχτηκε έντονη κριτική από την Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία της είπε ότι χρησιμοποιεί τη σχέση της με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα για να κρύψει τις αδυναμίες της στο τραγούδι.

Την Τρίτη, ο Στέφανος ρώτησε τη Μαριάννα αν θέλει να της δώσει λίγο χώρο ώστε να επικεντρωθεί στο τραγούδι το διάστημα που απομένει, ωστόσο δεν πήρε συγκεκριμένη απάντηση.

Αργότερα, η Μαριάννα, την ώρα της συζήτησης με τον beauty expert Παντελή Τουτουντζή, είπε ότι θέλει να βάλει τις επόμενες μέρες το τραγούδι πάνω από τη σχέση της, ώστε να προλάβει να "συστηθεί" καλλιτεχνικά στο κοινό, που τη γνώρισε μέσα από μία σχέση. Αυτό ενόχλησε τον Στέφανο γιατί δεν του απάντησε όταν τη ρώτησε, αλλά επέλεξε να το κάνει μπροστά σε όλους.

Δείτε τα βίντεο.