Breaking News

Παντρεύτηκε κρυφά στην Καλιφόρνια η Ariana Grande (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Δεκέμβριο του 2020, η Ariana Grande είχε ανακοινώσει, με ανάρτησή της στο Instagram, ότι αρραβωνιάστηκε με τον Dalton Gomez... Μάλιστα, η 27χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε δείξει το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι που της πρόσφερε ο αγαπημένος της, ο οποίος εργάζεται σε μεσιτική εταιρεία πολυτελών κατοικιών.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος του BBC, που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων PA, η Ariana Grande παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο τον 25χρονο αρραβωνιαστικό της, Dalton Gomez, σε μια κλειστή, ιδιωτική τελετή στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Ένας εκπρόσωπος της ποπ σταρ είπε στο PA ότι παρευρέθηκαν λιγότερα από 20 άτομα και πως το ζευγάρι και οι οικογένειές τους δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Το TMZ ανέφερε ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Ariana Grande, στο Montecito, μία δημοφιλής περιοχή στη νότια Καλιφόρνια, όπου διαμένουν πλέον ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, όπως και άλλοι διάσημοι, ανάμεσά τους η Oprah Winfrey και η Ellen DeGeneres.


Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της Daily Mail, η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020. 

Οι δυο τους είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους τον Μάιο του 2020, όταν εμφανίστηκαν στο video clip «Stuck With U», όπου η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον Justin Bieber.

Μία πηγή είχε πει στο ET (Entertainment Tonight) ότι η Ariana ήταν διστακτική στο να δημοσιοποιήσει τη σχέση της, καθώς δεν είχε καλή εμπειρία στο παρελθόν.  Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση με τον Pete Davidson, ο οποίος επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon και λίγο καιρό μετά χώρισαν.

Το 2018 η Ariana είχε περάσει μία δύσκολη περίοδο, όταν ο πρώην σύντροφός της Mac Miller βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με τις τότε αναφορές να κάνουν λόγο για υπερβoλική δόση ναpκωτικώv.