Breaking News

15 πράγματα που δε γνωρίζετε για την Αντελίνα Βαρθακούρη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή, η Αντελίνα Τελώνη - Βαρθακούρη φιλοξενήθηκε στο «Έλα Χαμογέλα», όπου στην έναρξη της συνέντευξης προβλήθηκε ένα βίντεο - αφιέρωμα με 15 πράγματα που αφορούν τη ζωή της και την επαγγελματική της πορεία.

Στη συνέχεια η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή της και τη συμμετοχή της στο «Globetrotters», ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε στις συνεργασίες της με τον Alpha και τον ΣΚΑΪ, που παραμένει στο δυναμικό του.


Η παρουσιάστρια, που είναι παντρεμένη με τον Χάρη Βαρθακούρη και έχουν δύο κόρες, είχε γίνει ευρέως γνωστή όταν το φθινόπωρο του 2019 συμμετείχε με τον σύζυγό της στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star «Globetrotters».

Το ζευγάρι νίκησε και στη συνέχεια ήρθε η πρόταση του Alpha στην Αντελίνα να παρουσιάσει δική της εκπομπή, το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», που έκανε πρεμιέρα την 1η Ιουνίου 2020. Τον Οκτώβριο του 2020 ο Alpha ανακοίνωσε και επίσημα τη λήξη της συνεργασίας τους.

Από τις 30 Ιανουαρίου 2021 η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης παρουσιάζουν στον ΣΚΑΪ το «Σου Κου Family».

Για τη συνεργασία της με τον Alpha είχε δηλώσει τον περασμένο Απρίλιο: «Στον Alpha ήταν πάρα πολύ ωραία αρχικά και δεν μου αρέσει να τους βάζω όλους στο ίδιο σακί. Εγώ είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο εκεί και το λέω για να μην παίρνει η μπάλα άλλους ανθρώπους. Ήταν μία κακή σχέση, όχι με τον Alpha αλλά με έναν άνθρωπο. Ο Αlpha είναι μέσα στην καρδιά μου... Μετά ήρθε στη ζωή μου ο ΣΚΑΪ, όπου γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Με πίστεψε ο κ. Κόμπος και, μετά από καιρό, νιώθω πολύ όμορφα με την τηλεοπτική μου οικογένεια».