Breaking News

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της - «Η μικρή μας νεράιδα» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, το απόγευμα της Παρασκευής, το μαιευτήριο ΓΑΙΑ ανακοίνωσε ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έγιναν γονείς για δεύτερη φορά... Αργότερα η όμορφη ηθοποιός, με story στο Instagram, έκανε γνωστό ότι η κορούλα της ήρθε στη ζωή την περασμένη Τετάρτη 9 Ιουνίου. Το ζευγάρι έχει και έναν γιο, τον Μάξιμο, που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2018.

Αργά το μεσημέρι του Σαββάτου η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, που τη δείχνει να ποζάρει έξω από τη "Γαία Μαιευτική - Γυναικολογική", μαζί με τον γιατρό που ήταν δίπλα της στον τοκετό. Στη λεζάντα έγραψε:

«9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Μα πάνω απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakos για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή. (p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα)».