Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 26: Αποχώρησε ο Θανάσης Πάτρας (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο της  «Φάρμας» του Σαββάτου 5 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Θανάση Πάτρα, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στην τελική πεντάδα του ημιτελικού.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε αποχωρήσει η Μαρία Μιχαλοπούλου... Στο γράμμα που άφησε πίσω της υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Κώστα Γκρέκα. Μετά από την ψηφοφορία των παικτών, δεύτερος υποψήφιος για την αρχηγία αναδείχθηκε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Οι δύο άνδρες μονομάχησαν σε τρία αγωνίσματα. Έχοντας πάρει από μία νίκη ο καθένας, οδηγήθηκαν σε τρίτο αγώνισμα, στο οποίο επικράτησε ο Κώστας Γκρέκας, που έγινε ο νέος αρχηγός.


Ο Κώστας Γκρέκας υπέδειξε ως πρώτο μονομάχο τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, ο οποίος επέλεξε ως αντίπαλό του τον Θανάση Πάτρα.


Η μονομαχία αποχώρησης αποτελούνταν από πέντε φάσεις, καθεμία από τις οποίες χάριζε διαφορετικούς πόντους στο νικητή.

Το πέμπτο αγώνισμα δεν έγινε, καθώς ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος επικράτησε στα τέσσερα πρώτα αγωνίσματα και ήταν ο νικητής στη μονομαχία αποχώρησης (στο βίντεο η μονομαχία αποχώρησης).


Ο Θανάσης Πάτρας αποχώρησε από τη «Φάρμα» μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ όλοι οι παίκτες τον αγκάλιασαν.

Στον ημιτελικό πέρασαν οι: Κώστας Γκρέκας, Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης), Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κάτια Δέδε και Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Δείτε ολόκληρο το 26ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1