Breaking News

Kanye West: Eιδύλλιo με την Irina Shayk μετά το χωρισμό του με την Kim Kardashian; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εν μέσω των διαδικασιών του διαζυγίου με την Kim Kardashian, φέρεται να επιβεβαιώνονται οι φήμες περί ειδυλλioυ ανάμεσα στον Kanye West και την Irina Shayk.

Η Daily Mail δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες, που δείχνουν τον 44χρονο ράπερ με την 35χρονη Pωσίδα καλλovή στην Προβηγκία της Γαλλίας, όπου διέμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο των 600 στρεμμάτων Villa La Coste.

Οι δυο τους καταγράφηκαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην ειδυλλιακή εξοχή την περασμένη Τρίτη 8 Ιουνίου, ημέρα που ο Kanye West γιόρτασε τα 44α γενέθλιά του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι φήμες ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου μήνα. Στο ξενοδοχείο φέρεται να έφτασαν την Κυριακή, ενώ αναχώρησαν χθες, Τετάρτη, περίπου το μεσημέρι.

Ο ράπερ πιστεύεται ότι ενοικίασε τον πολυτελή χώρο, ο οποίος ήταν κλειστός για το κοινό κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Να σημειωθεί ότι, η Irina Shayk ξεκίνησε το 2015 τη σχέση της με τον Αμερικανό ηθοποιό Bradley Cooper. Στις 21 Μαρτίου 2017 γεννήθηκε η κόρη τους, Lea, ενώ το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2019... Οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ, με τις σχέσεις τους να παραμένουν καλές. Μάλιστα, ο ηθοποιός μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να είναι πιο κοντά στην κόρη του και στην πρώην σύντροφό του.

Από την άλλη, ο σχεδόν επταετής γάμος του Kanye West με την Kim Kardashian έληξε πριν λίγους μήνες, με τη διάσημη τηλεπερσόνα να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Τον Μάιο του 2019 οι δυο τους έγιναν γονείς για τέταρτη φορά, μέσω παρένθετης μητέρας. Ο μικρός Psalm είναι πλέον 2 ετών. Το πρώην ζευγάρι έχει ακόμη τρία παιδιά, τον 5χρονο Saint, την 7χρονη North και την 3χρονη Chicago.

Δείτε τις φωτογραφίες της Daily Mail.