Breaking News

Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Η ανακοίνωση του Λιανού έφερε δάκρυα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, που δεν κατάφερε να περάσει στην τελική τετράδα, ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor της Κυριακής.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα είχε νιώσει αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο παρευρέθηκε στο συμβούλιο.

Από το ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

«Από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί το καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη...», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, συγκινώντας τους συμπαίκτες του.

Στην τελική τετράδα πέρασαν ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Κόρομι.

Νωρίτερα, οι Amigos προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους, καθώς ο Ηλίας ένιωσε ότι ο Ασημακόπουλος και ο Κόρομι τον αποφεύγουν...

Κατόπιν ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι, πριν τον ημιτελικό και τον τελικό, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στην Αθήνα με τις οικογένειές τους. Η ανακοίνωση του παρουσιαστή συγκίνησε έντονα τους παίκτες, που ξέσπασαν σε δάκρυα.

Να σημειωθεί ότι τις τρεις ημέρες που ακολουθούν (28-30/6) θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες κατάταξης, που θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα. Οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό.

Δείτε τα βίντεο.