Breaking News

Amber Heard: Καλωσόρισε την κόρη της που ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περίπου τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) η Amber Heard ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, καθώς ανέβασε φωτογραφία, που τη δείχνει να κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της, η οποία ήρθε στη ζωή πριν από 3 μήνες και συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται την Page Six, πηγή κοντά στην 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό ισχυρίστηκε ότι η μικρή ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει παιδί.

Η Amber Heard έγραψε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη των πεπρωμένων μας με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο θα θεωρείται φυσιολογικό το να έχουμε παιδί χωρίς δαχτυλίδι (σ.σ. γάμο). Ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να υποστηρίξει ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Ωστόσο, η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που με αναγκάζει να το κάνω. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

Η πηγή τόνισε: «Υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που αισθάνονται ότι δεν μπορούν να μιλήσουν για τη γονιμότητά τους και ανησυχούν και ντρέπονται. Η Amber θέλει να αισθάνονται ότι έχουν υποστήριξη και να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσουν μωρό, ακόμη κι αν έχουν προβλήματα γονιμότητας... Η Oonagh είναι υπέροχη και η Amber νιώθει γεμάτη. Πάντα ήξερε ότι ήθελε να γίνει μαμά κι αυτή η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα. Είναι τόσο ευγνώμων στην υπέροχη γυναίκα που τη βοήθησε να φέρει την Oonagh στη ζωή της».


Να σημειωθεί ότι η Amber Heard το 2012 είχε ξεκινήσει τη σχέση της με τον Johnny Depp και παντρεύτηκαν με μυστική τελετή στις 3 Φεβρουαρίου 2015. Τον Μάιο του 2016, η Heard κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Depp, υποστηρίζοντας ότι άσκησε βiα επάνω της, έχοντας καταναλώσει ναρκωτικά και αλκοόλ. Ως απάντηση, ο Depp αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι η Heard του ασκούσε ενδοοικογενειακή βία. Τελικά το διαζύγιο τους εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2017 και έκτοτε έχουν δικαστικές διαμάχες...