Breaking News

Johnny Depp - Amber Heard: Έπεσαν και επίσημα οι τίτλοι τέλους στο γάμο τους (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από μήνες αντιπαράθεσης, δηλώσεις και αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο Johnny Depp και η Amber Heard τελικά χώρισαν.

Οι τίτλοι τέλους στον 15 μόλις μηνών έγγαμο βίο τους έπεσαν την Παρασκευή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο διάσημος ηθοποιός καλείται να καταβάλει τα υπόλοιπα 6,8 εκατομμύρια δολάρια από τα συνολικά 7 εκατομμύρια δολάρια που είναι το ύψος της αποζημίωσης που αναλογεί στην Heard για το διαζύγιο τους, ενώ ο ίδιος θα διατηρήσει στην κατοχή του τα ακίνητά του, τα οχήματα και τα σκάφη του.

Να σημειωθεί πως η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι θα χαρίσει ολόκληρο το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που βοηθούν κακoποιημέvεs γυναίκες και άρρωστα παιδιά.


Επιγραμματικά τα "επεισόδια" που ακολούθησαν μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού τους:

• Αρχικά η ηθοποιός είχε εμφανιστεί τον περασμένο Μάιο στο Ανώτατο Δικαστήριο στην Καλιφόρνια με μώλωπες στο πρόσωπο, ισχυριζόμενη ότι ζούσε συνεχώς με το φόβο καθώς είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βiας κατ' εξακολούθηση κατά τη διάρκεια των 15 μηνών γάμου της με τον διάσημο σταρ. Από το περιβάλλον του Depp διέρρεαν ότι η ηθοποιός έλεγε ψέματα, ωστόσο ο ίδιος δεν κατάφερε να αποφύγει την κατάθεση περιοριστικών μέτρων από την Amber Heard.

• Αργότερα μια σειρά από sms που φέρεται να αντάλλαξε η ηθοποιός με τον βοηθό του Johnny Depp δημιούργησαν νέα προβλήματα στον 53χρονο σταρ του Χόλιγουντ. Τα μηνύματα αναφέρονταν σε βiαιη συμπεριφορά ενός άνδρα - που φερόταν να είναι ο Depp - προς την Heard, με το βοηθό του ηθοποιού να προσπαθεί να την πείσει να μην χωρίσουν γιατί δεν είχε επίγνωση του τι έκανε.

• Ακολούθησε ένα βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε πριν από τις 21 Μαΐου 2016, ημέρα που ο Johnny Depp κατηγορήθηκε ότι τις προκάλεσε μώλωπες, το οποίο έδειχνε τον ηθοποιό τις πρωινές ώρες μεθυσμένο, σε έξαλλη κατάσταση να σπάζει την κουζίνα τους.

• Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του διαζυγίου τους, καθώς οι δυο τους δήλωσαν διατεθειμένοι να προχωρήσουν το διαζύγιο και να τελειώσει σύντομα η υπόθεση ωστόσο άλλαξαν τη στάση τους, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να προκαλέσουν ο ένας στον άλλο οποιαδήποτε άλλη σωματική ή συναισθηματική βλάβη.

• Τέλος, τον περασμένο Αύγουστο, η Amber Heard δήλωσε πως θα χαρίσει ολόκληρο το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων, που της αναλογεί ως αποζημίωση από το διαζύγιό της με τον Johnny Depp, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Πληροφορίες από: Daily Mail