Breaking News

Έφυγε από τη ζωή η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 7 ετών, η μικρή Αναστασία, η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, με την είδηση να προκαλεί θλίψη στο πανελλήνιο.

Η Αναστασία διεγνώσθη το καλοκαίρι του 2020 με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου (γνωστή και ως dipg - διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους) και ιδιαίτερα δυσμενή πρόγνωση.


Τον περασμένο Μάρτιο, η Έρρικα Πρεζεράκου είχε δηλώσει συγκινημένη στο «Tik Talk»: «Είναι πάρα πολύ βάρβαρο, πολύ σκληρό αυτό το πράγμα. Η αδερφή μου έχει ένα παιδί, η Αναστασία γεννήθηκε από θαύμα. Είναι μαχήτρια... Είναι στην Αμερική, είναι δύσκολα, έχει να κάνει με κάτι πολύ επικίνδυνο... Μόνο ο Θεός ξέρει...».

Η λυπηρή είδηση ανακοινώθηκε από τη μητέρα της Αναστασίας. Η μικρή κατέληξε την ημέρα της επετείου του γάμου της με τον Ηλία Τριανταφυλλάκη. Συγκεκριμένα, έγραψε στο Facebook:

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Τριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή.

Η Αναστασία πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ. Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά.

Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για αυτή τη νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ.

Η Αναστασία δεν υποφέρει πια...»


Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».