Breaking News

Harry Styles - Olivia Wilde: Φoυλ εpωτευμένοι στην Ιταλία (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την Παρασκευή τον Harry Styles - που ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα για την ταινία "My Policeman" - και την Olivia Wilde να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, πάνω σε ένα σκάφος, στην Ιταλία. Πιο εpωτευμένοι από ποτέ, οι δυο τους αντάλλαξαν αρκετές φορές φιλιά και αγκαλιές.

Όλα φέρεται να είχαν ξεκινήσει στα γυρίσματα της ταινίας «Don't Worry Darling», στην οποία συμμετέχουν και οι δύο. Ο 27χρονος Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός και πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction είχε πάει για audition και συνάντησε την 37χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό, παραγωγό, και σκηνοθέτη. Η Olivia Wilde υπογράφει και τη σκηνοθεσία της ταινίας. Τελικά, έκαναν το ντεμπούτο τους ως το πιο καuτό νέο ζευγάρι του Hollywood τον Ιανουάριο του 2021.

Νωρίτερα, τον Νοέμβριο του 2020 έγινε γνωστό ότι η Olivia Wilde χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, τον 45χρονο ηθοποιό και σεναριογράφο Jason Sudeikis, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Ο Sudeikis φέρεται να είναι ακόμα θλιμμένος με την πρώην σύντροφό του, καθώς - πριν τη σχέση της με τον Harry Styles - είχε την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρούν μεταξύ τους.


Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.