Breaking News

Έγινε μαμά η πριγκίπισσα Βεατρίκη - Οι ευχές από την αδερφή της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το καλοκαίρι που πέρασε και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, το παλάτι του Buckingham είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκης, που είναι το πρώτο παιδί του Πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης και της Σάρας, Δούκισσας της Υόρκης, ενώ αποτελεί το πέμπτο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη (Beatrice) της Υόρκης είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της, τον Ιταλό επιχειρηματία Edoardo Mapelli Mozzi, σε μία κλειστή οικογενειακή τελετή, στις 17 Ιουλίου του 2020.

Τη Δευτέρα το παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι καλωσόρισε στη ζωή ένα υγιέστατο κoριτσάκι το περασμένο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στις 23.42. Το κoριτσάκι γεννήθηκε στο νοσοκομείο Chelsea and Westminster του Λονδίνου.

«Το ζευγάρι ανυπομονεί να παρουσιάσει την κόρη του στον μεγάλο αδελφό της Christopher Woolf (σ.σ. ο γιος του Mozzi από προηγούμενη σχέση του)», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το μωρό, του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, είναι το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας και το 11ο στη σειρά για το θρόνο.

Το απόγευμα της Δευτέρας η αδερφή της, η πριγκίπισσα Ευγενία - που έγινε μαμά τον Φεβρουάριο του 2021 - έγραψε στο Instagram:

«Στους αγαπημένους μου Beabea και Edo⁣... Συγχαρητήρια για το νέο σας άγγελο. Ανυπομονώ να τη γνωρίσω και είμαι τόσο περήφανη για σας. Θα διασκεδάσουμε βλέποντας τα παιδιά μας να μεγαλώνουν. Με αγάπη Ευγενία.

Στη νέα μου ανιψιά... Σ' αγαπώ ήδη και από τις φωτογραφίες πιστεύω ότι είσαι υπέροχη. Θα διασκεδάσουμε τόσο πολύ μαζί. Με αγάπη η θεία σου Ευγενία».