Breaking News

Δ. Παπαδήμα: «Συμφωνήσαμε να μιλήσουμε για τη δουλειά μου, με πιάσατε από τα μούτρα και δεν μου άρεσε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε, σε ζωντανή σύνδεση, στην εκπομπή «Love it», όπου, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου για τη σeξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν η σύντροφός του, η Ιωάννα Μαλέσκου τη ρώτησε για το συγκεκριμένο θέμα.

Η ερώτηση προκάλεσε την αντίδραση της Δήμητρας Παπαδήμα, η οποία σημείωσε ότι είχε συμφωνήσει να μιλήσει για τη συνέχεια (από 16 Οκτωβρίου) της παράστασης «Το Αγρίμι - Μαρίκα Κοτοπούλη», στο Θέατρο Αλκμήνη, που ξεκίνησε προ πανδημίας.

«Αυτά που μου ζητάτε τα έχω πει επανειλημμένως, δεν βρίσκω πια το λόγο για να τα πω... Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε και ήρθατε για να μιλήσω για την παράστασή μου. Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα», είπε - εμφανώς ενοχλημένη - η ηθοποιός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παράσταση.

Κάποια στιγμή η συζήτηση επανήλθε στο ελληνικό #metoo, με τη Δήμητρα Παπαδήμα να τονίζει, αναφερόμενη στην έναρξη της συνέντευξης: «Με πιάσατε από τα μούτρα και δεν μου άρεσε καθόλου. Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε εδώ να μιλήσουμε για τη δουλειά μου, την οποία έχω φτύσει αίμα να την κάνω».


Να σημειωθεί ότι, σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες ημέρες, η Δήμητρα Παπαδήμα είχε εξομολογηθεί: «Είναι αμέτρητες οι φορές που έχω δεχτεί παρενοχλήσεις, τις περισσότερες φορές έφευγα από τη δουλειά... Δεν μίλησα ποτέ. Θεωρούσα τότε ότι οι παρενοχλήσεις συνέβαιναν πάντα, σε όλες τις εποχές. Άλλες δεν άντεξαν και κατέληξαν στο τρελάδικο, άλλες σε ένα πopvείο, άλλες παντρεύτηκαν έναν πλούσιο και έφτασαν στο τρελάδικο με άλλο τρόπο και άλλες προχώρησαν με τον δύσκολο τρόπο... Στο θέατρο έχασα πολλές δουλειές. Τρώγανε από ένα φάσκελο κι έφευγα. Πήγαινα στο σπίτι, έτρωγα τις σάρκες μου και συνέχιζα τη ζωή μου. Πάντα τα κατάφερνα».