Breaking News

Ένταση στον τηλεοπτικό αέρα του Open - Κούγιας: «Μην είστε ανάγωγος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένταση σημειώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του «OPEN Weekend», όπου ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για την παράσταση που ανέβασε ο σκηνοθέτης πριν λίγες ημέρες στις φυλακές Τρίπολης - στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση -, έχοντας και έναν μικρό αφηγηματικό ρόλο, κάνοντας τον Κολοκοτρώνη.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει συνείδηση αθώου και πως θα αθωωθεί στο πρώτο δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας τον διέκοψε ο Δημήτρης Μηλιόγλου, προκειμένου να του κάνει μία ερώτηση, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος είπε εκνευρισμένος:

«Μην με διακόπτετε... Θα πρέπει να ακούτε την άποψή μου, με καλέσατε να μιλήσω. Μην είστε ανάγωγος. Αν έχετε άλλα θέματα μην με καλείτε. Δεν σας βλέπω, με ποιον μιλώ; Δεν ξέρω τι ηλικία και τι αγωγή έχετε, αλλά μην με διακόπτετε. Δεν σημαίνει τίποτα ένας δημοσιογράφος να καλύπτει έναν Κούγια. Η αγωγή του ανθρώπου είναι ίδια, ό,τι επάγγελμα και να κάνει. Μην διακόπτετε, έχω και πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Μου ζητήσατε να σας διευκρινίσω κάποια πράγματα και σας έκανα την τιμή να παρουσιαστώ. Όλη τη βδομάδα με παίρνει η συνεργάτης σας για να βγω στην εκπομπή σας και με διακόπτετε;».

«Δεν είμαι ανάγωγος. Να κάνουμε διάλογο, έχουμε και ερωτήματα... Ονομάζομαι Δημήτρης Μηλιόγλου, 43 ετών, είμαι δημοσιογράφος. Κύριε Κούγια για την αγωγή μου αφήστε με να γνωρίζω καλύτερα», του είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.