Breaking News

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Γoύσταρα την αλητεία, ήθελα να το ζήσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2night Show» της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, το θέατρο, την τηλεόραση - εκφράζοντας τη χαρά του για την εξέλιξη της μυθοπλασίας -, τις κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει, την αγάπη του για το σινεμά και την οικειότητα που εκπέμπει στους ανθρώπους που τον συναντούν στο δρόμο.

Πριν  λίγο καιρό ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είχε εξομολογηθεί: «Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι καβάλησα το καλάμι στις χρυσές εποχές, γιατί ζούσα μια ζωή πολύ ξέφρενη, με πολλά ξενύχτια και το μυαλό μου δεν ήταν στο κεφάλι μου. Μπορεί και να πήγαινα κατευθείαν στο γύρισμα, απέδιδα οριακά και πάντα έβρισκα μία δικαιολογία, ότι το ξενύχτι κάνει καλό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν κινδύνεψα να χάσω κάποια δουλειά, αλλά την ίδια μου τη ζωή, γιατί έφτασα στα όριά μου με το ξενύχτι και τις καταχρήσεις, που ήταν αρκετές. Με ταλαιπώρησε αυτό το κομμάτι την περίοδο που συνέβαινε, αλλά τα ξεπέρασα όλα και ήρθα και πάλι στην επιφάνεια μόνος μου, φεύγοντας στο Λονδίνο για τρία χρόνια. Δεν γνώριζε κανείς τότε εάν είχα πρόβλημα. Ούτε εγώ είχα εντοπίσει εκείνη την περίοδο ότι είχα πρόβλημα, εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήμουν οριακά...».

Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Γoύσταρα την αλητεία, μου άρεσε! Ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, πάρτι... ήθελα να το ζήσω... Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε τώρα, εντάξει το χόρτασα. Αργότερα σκέφτηκα την οικογένεια, ήθελα επαγγελματικά να προσεγγίσω άλλους στόχους και μετά έφυγα και πήγα στο Λονδίνο. Eκεί ψάχτηκα λίγο επαγγελματικά, ηρέμησα και καθάρισε το κεφάλι μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλα αυτά είναι ένα κομμάτι του εαυτού σου, σου δίνουν γνώση και σοφία».

Δείτε τη συνέντευξη.