Breaking News

Α. Ταβουλάρη: «Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν μου είπε η αδελφή μου ότι είναι ομοφυλόφιλη, αλλά ήμουν δίπλα της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!», που ανεβαίνει στο θέατρο «Ήβη».

Η όμορφη ηθοποιός - που έγινε μαμά τον Μάιο του 2020, όταν έφερε στη ζωή την κορούλα της, καρπό του έpωτά της με τον Στράτο Διακάκη - μίλησε για τη μητρότητα που της άλλαξε τη ζωή, όπως και για το κίνημα metoo.

Νωρίτερα, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία και στην αδελφή της, για την οποία είχε μιλήσει και στο παρελθόν... Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είπε:

«Δε μπορώ να πω ότι ο ρόλος μου στην παράσταση έχει ιδιαιτερότητα, είναι ομοφυλόφιλη. Δεν θεωρώ ότι είναι πρόκληση ο ρόλος, δεν έχεις να παίξεις κάτι διαφορετικό. Δεν θεωρώ ότι είμαστε ιδιαίτερα δεκτικοί με την ομοφυλοφιλία... Συμβαίνει σε μια κοινωνία, δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον να δεχτεί την άποψη κάποιου άλλου.

Η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω πολύ σ' αυτό. Ήταν μικρή όταν μας το είπε, έχουν περάσει 10-12 χρόνια. Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν μου το είπε γιατί ήταν μικρή σε ηλικία και δεν ήξερα αν όντως έχει κατασταλάξει. Ωστόσο, από την αρχή ήμουν δίπλα της. Οι οικογένειες να στηρίζουν τα παιδιά τους σε ό,τι επιλογή και να κάνουν... Πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι πρόβλημα η ομοφυλοφιλία, δεν είναι».

Δείτε το βίντεο του Mega.