Breaking News

Γ. Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε σαν γιο του, αλλά ως αντίπαλό του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής, στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξομολογήθηκε στον Σάκη Ρουβά και στην κάμερα του Idols για τη μητέρα του, αλλά και για τον πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ:

«Με τη μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε αυτό. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ όταν πήγαινα να δω τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε, ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την Αλίκη. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορούσε να σε φέρει κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης - αν κάποιος του έλεγε κάτι - θα απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους. Αυτά μου τα έχουν πει γιατί δεν είχα γεννηθεί.

Έχω περάσει κι ωραίες στιγμές με τον πατέρα μου. Πηγαίναμε στο γήπεδο, στο εξοχικό του κι είχα καλή σχέση με τη δεύτερη γυναίκα του. Στο τέλος τα τελευταία δύο - τρία χρόνια χάλασαν οι σχέσεις μας. Ό,τι έγινε έγινε, τον πατέρα μου τον αγαπώ. Έχω πει και παλιότερα γι' αυτά που έκανε. Αυτό έγινε γιατί ο πατέρας μου πίστευε ενδόμυχα πως αυτά που είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα. Όταν έφυγε η Αλίκη και πέρασαν σε εμένα, υποσυνείδητα ο πατέρας μου δεν με έβλεπε σαν γιο του, αλλά ως αντίπαλό του. Αυτό είναι άσχημο. Δηλαδή "Γιατί τα έχει αυτός και δεν τα έχω εγώ;". Ναι, αλλά είναι το παιδί σου, όχι κάποιος ξένος. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, αλλά θα ήθελα να είχε συμβεί...».