Breaking News

Τζένη Καζάκου για Τζένη Καρέζη: «Φοβήθηκα τη σύγκριση με τη γιαγιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζένη Καζάκου είναι εγγονή δύο θρύλων του ελληνικού κινηματογράφου, της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου.

Πριν λίγο καιρό ο πατέρας της, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, είχε δηλώσει: «Είμαι ένας πολύ χαρούμενος και περήφανος χαζομπαμπάς. Προειδοποίησα τη Τζένη για τις δυσκολίες του χώρου. Έχει ένα άγχος μήπως τη βαρύνει η ιστορία της οικογένειας. Γίνονται συγκρίσεις με τη γιαγιά της (Τζένη Καρέζη), οι οποίες είναι εκτός τόπου και χρόνου. Είναι άδικο να τη συγκρίνουν με τη γιαγιά της, έχει τη δική της προσωπικότητα. Είναι κάτι, το οποίο ξέρει ότι θα την ακολουθεί στη ζωή της. Δεν είναι σωστό, αλλά είναι κατανοητό που συμβαίνει».

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», η νεαρή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  «Mega Καλημέρα». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Τη φοβήθηκα λίγο τη σύγκριση με τη γιαγιά μου γιατί αυτό το βίωνε και ο μπαμπάς μου. Ακόμη το βιώνει, δηλαδή τον ρωτάνε πώς αισθάνεται γι' αυτό. Από κει και πέρα, όμως, το τι θα κάνω εγώ είναι δικιά μου ευθύνη. Ναι μεν μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ελαφρυντικά λόγω ονόματος, αλλά μία, δύο, τρεις... Μετά, αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στο επάγγελμα, θα με διώξει το επάγγελμα από μόνο του. Δεν θα συμφέρω ούτε σε παραγωγό ούτε σε σκηνοθέτη γιατί το επίπεδο της δουλειάς θα πέσει και δεν συμφέρει κανέναν αυτό».

«Δεν θα ήθελα να πρωταγωνιστήσω σε καμία ταινία της γιαγιάς μου. Θέλω να κάνω κάτι δικό μου», τόνισε η όμορφη εγγονή της Τζένης Καρέζη.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.