Breaking News

Γ. Κωνσταντίνου: «Έχω κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν άσχημα τις γυναίκες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», τη βία κατά των γυναικών, τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, τον Δημήτρη Λιγνάδη και το πάθoς που είχε στο παρελθόν με το τζόγο μίλησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Love it». Μεταξύ άλλων, είπε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο:

«Η έγχρωμη εκδοχή της ταινίας "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα" μου άρεσε, το χρώμα τραβάει πιο πολύ τους νέους. Η σκηνή με το προφιτερόλ ήταν αυτοσχεδιασμός, μου ήρθε εκείνη την ώρα να το κάνω και έγινε χαμός.

Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα - και δυστυχώς έχουν "φύγει" - ήταν σημαντικοί για μένα... Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα...  Δούλεψα με ανθρώπους με ταλέντο, όπως ο Σωτήρης Μουστάκας...

Πάντα ήμουν εναντίον της βίας, έχω, όμως, πολλά κατάλοιπα και από συγγενείς μου ακόμα, που χτυπούσαν πάρα πολύ άσχημα τις γυναίκες.

Δεν ήξερα όλα αυτά που έγιναν με τις καταγγελίες. Όταν έμαθα λεπτομέρειες, γι' αυτά που έκαναν κάποιοι συνάδελφοι, κατέρρευσα... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άνθρωποι, με φοβερή δύναμη και λάμψη, επέλεξαν αυτό το δρόμο... Απορώ με το κουράγιο του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή. Εγώ θα είχα μείνει στην τρύπα μου και θα είχα κρυφτεί...

Είχα πάθoς με το τζόγο, είναι μια κακή συνήθεια που δημιουργεί μια εξάρτηση, Το είχα αναφέρει γιατί είναι ένα πράγμα καταστροφικό...».

Να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην «Παγίδα», το αστυνομικό έργο του Ρομπέρ Τομά, σε σκηνοθεσία από τον Πέτρο Ζούλια, που ανεβαίνει στο Θέατρο Ζίνα.

Πρωταγωνιστούν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Έφη Μουρίκη, Μαρία Αντουλινάκη, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και Τάκης Παπαματθαίου.