Breaking News

Ο Δήμος Καισαριανής αποχαιρετά τον πρώην Δήμαρχο, Θανάση Μπαρτζώκα (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής, Θανάσης Μπαρτζώκας. Η ανακοίνωση του Δήμου Καισαριανής αναφέρει:

«Εχθές, 23 Δεκεμβρίου 2021, έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Καισαριανής, Θανάσης Μπαρτζώκας.

Διετέλεσε Δήμαρχος της πόλης από το 1991 έως το 1998 και από το 2003 έως το 2005. Επί της Δημαρχίας του εκτελέστηκαν στην πόλη μερικά από τα σημαντικότερα έργα, όπως η ανάπλαση του Σκοπευτηρίου, η τοποθέτηση του μνημείου των 200 στην κεντρική πλατεία, το Κέντρο Υγείας του Παιδιού, το ανοιχτό θέατρο «Αντώνης Καλογιάννης» και η καθιέρωση της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Έδωσε μάχες για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Σκοπευτηρίου, συνεχίζοντας την πολιτική παράδοση του Παναγιώτη Μακρή για την διεκδίκησή του ως πάγιο αίτημα της πόλης.

Ο Δήμος Καισαριανής, οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Δήμου αποχαιρετούν τον Δήμαρχο της πόλης μας που με την αγωνιστικότητά του έδωσε μορφή στην Καισαριανή του σήμερα και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη, την Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021, στις 12:00 στο νεκροταφείο Καισαριανής.»


Το συλλυπητήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για την απώλεια του Θανάση Μπαρτζώκα:

«Με θλίψη και βαθιά συγκίνηση αποχαιρετούμε τον σύντροφο και συναγωνιστή Θανάση Μπαρτζώκα, γέννημα θρέμμα μιας γειτονιάς σύμβολο των αγώνων του λαού μας για ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη, της Καισαριανής.

Ως δήμαρχος Καισαριανής άφησε έντονη τη σφραγίδα του στην ιστορική περιοχή επί τρεις θητείες. Πρωτοστάτησε στον αγώνα για την απόδοση του Σκοπευτηρίου στον λαό της Καισαριανής και τη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης.

Έχαιρε τον σεβασμό όλων όσων τον γνώρισαν, ήδη από τους αντιδικτατορικούς αγώνες, καθώς έδινε τις μάχες με ανιδιοτέλεια και συντροφικότητα.

Εκφράζουμε συλλυπητήρια στη σύζυγο και τις κόρες του.»