Breaking News

Νίκος Οικονομόπουλος: «Φοβάμαι αλλά θα το κάνω το εμβόλιο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος μίλησε - μεταξύ άλλων - για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του, τη διαδρομή του στο χώρο του τραγουδιού και την πίστη του στον Θεό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Ήταν μια περίοδος, δυο-τρεις μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο - αν θυμάμαι καλά -, που ήμασταν όλοι σε καλοκαιρινές διακοπές. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί, στο οποίο εμφανίζομαι. Θα έπρεπε να εμβολιαστώ, γιατί τα μαγαζιά τα δικά μας δουλεύουν πλέον μόνο με εμβολιασμένους, κάτι το οποίο δεν πρόλαβα να κάνω. Γιατί τι σκέφτηκα; Πολύ απλά, όπως σκέφτονται πολλοί άνθρωποι "Κι αν έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου;"...

Δεν σύχναζα και σε μέρη με πολύ κόσμο. Γενικά μου αρέσει πολύ η θάλασσα. Ήμουν συνέχεια στη θάλασσα, άντε με δυο - τρεις φίλους, μέχρι εκεί. Έλα όμως που με βρήκε ο κορονοϊός και με βρήκε και λίγο δύσκολα γιατί με γύρισε σε πνευμονία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε για δυο μέρες να έχω οξυγόνο. Τη μία από τις δύο μέρες έπρεπε να βάλω το πιο δυνατό. Ευτυχώς, έγινα αμέσως καλά.

Εύχομαι να μην το περάσει αυτό κανένας άλλος άνθρωπος κι εύχομαι πραγματικά να μην χαθούν άλλες ζωές. Γιατί, δυστυχώς, χάνονται πολλές ζωές και περνούν δύσκολα πολλές οικογένειες.

Θα κάνω το εμβόλιο όταν περάσει η περίοδος της νόσησης, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία, όπως κι εγώ, να φοβούνται. Δεν σου κρύβω, Νίκο, ότι φοβάμαι ή ότι φοβήθηκα και πριν να κάνω το εμβόλιο. Δεν αρνήθηκα, όμως, ποτέ την επιστήμη. Κάποιοι μπερδεύουν τη θρησκεία με την επιστήμη και είναι λάθος. Διχάζουν τον κόσμο. Όχι άλλος διχασμός επιτέλους... Να πιστεύουμε και στη θρησκεία μας, αλλά και στην επιστήμη».