Breaking News

Θ. Παπαθωμά για αποχώρησή της από παράσταση: «Η αντικατάσταση είναι μόνιμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, Πέμπτη, έγινε γνωστό ότι η Θεοφανία Παπαθωμά αντικαταστάθηκε από την Κατερίνα Μάντζιου στην παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο», που ανεβαίνει στο θέατρο Βεάκη, καθώς η ηθοποιός αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Πρωινού, η Θεοφανία Παπαθωμά εξήγησε στη Μαίρη Αρώνη:

«Είχα λίγο πυρετό, αλλά δεν του έδωσα σημασία. Ήρθα στο γύρισμα δύο ημέρες, που έκανε κρύο. Μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία. Όχι, δεν είχα κορονοϊό. Έκανα 15 rapid test και 3 μοριακά. Ήταν όλα αρνητικά.

Δεν ανησύχησα για κάτι, πήρα την αγωγή μου... Εγώ δεν φοβάμαι για τέτοια πράγματα, οι γιατροί μου ανησύχησαν.

Και να είχα κολλήσει Covid, θα το ξεπερνούσα γιατί υπάρχει αγωγή. Όλα έπαιζαν σαν σενάρια, αλλά αυτό αποκλείστηκε από την αρχή καθώς βγήκαν τα τεστ αρνητικά. Δεν είχα υπερκόπωση, απλά δεν πρόσεξα. Έπρεπε να φυλαχτώ κι εγώ πήγα στο γύρισμα, όπου είχε κρύο.

Το θέατρο δεν μπορεί να μείνει κλειστό κι εγώ χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης. Οπότε εγώ η ίδια ζήτησα από τον παραγωγό να με αντικαταστήσει. Η αντικατάσταση είναι μόνιμη, εγώ το ζήτησα, δεν θα επιστρέψω. Δεν γίνεται να σε αντικαταστήσει κάποιος πρόσκαιρα, πρέπει οι άνθρωποι να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους».