Breaking News

Μελέτης Ηλίας: Γιατί πληρώνει εισιτήριο σε παραστάσεις συναδέλφων; Ο κορονοϊός και το «The Black Bachelor» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Μελέτη Ηλία, ο οποίος έπαιξε με τον παρουσιαστή το πρώτο «Μάντεψέ το» της χρονιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός - που αποφάσισε φέτος να μην κάνει θέατρο - μίλησε για το σίριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια», στο οποίο πρωταγωνιστεί με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ τόνισε ότι πληρώνει κανονικά το εισιτήριό του σε παραστάσεις συναδέλφων.

«Θα μπορούσα να μπαίνω με πρόσκληση, αλλά πάντα πληρώνω. Το νιώθω ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε έναν κλάδο που έχει χτυπηθεί αρκετά», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Όπως είπε, είχαν κολλήσει και οι γονείς του, αλλά και τα παιδιά του, ωστόσο το πέρασαν ασυμπτωματικά. «Εγώ και η γυναίκα μου είχαμε ελαφρά συμπτώματα, που είχαν μία διάρκεια», πρόσθεσε ο Μελέτης Ηλίας.

Επίσης, πήρε θέση για την κριτική που δέχτηκε η ταινία «The Black Bachelor» από τον κριτικό κινηματογράφου Χρήστο Μήτση.


«Είναι λίγο οξύμωρο να αρέσουν στους κριτικούς οι εμπορικές κωμωδίες. Μας πείραξε μόνο η συγκεκριμένη κριτική, γιατί δεν αναφερόταν μόνο στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, αλλά έπιανε και λίγο το ανθρώπινο», απάντησε ο ηθοποιός μετά από σχετική ερώτηση του παρουσιαστή.

Δείτε τη συνέντευξη.