Breaking News

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Παρασκευής - «Ο Κατσαούνης έχει κάνει κακό στη Μυριέλλα, αλλά έχει κι εκείνη ευθύνη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ήμουν ψυχολογικά χάλια, δεν ήθελα να παίξω στο αγώνισμα ασυλίας. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήθελα να κερδηθεί γιατί ήθελα να φύγω, αυτό το ήξερε η ομάδα μου. Εγώ τους είπα να παίξουν κανονικά, το παιχνίδι δεν ήταν στημένο. Αυτό που είχαμε συμφωνήσει σαν ομάδα ήταν ότι στην ασυλία θα ψηφίσουν εμένα», τόνισε η Παρασκευή Σταματοπούλου των Μαχητών, η οποία αποχώρησε από το Survivor και έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο «Love it».

Μεταξύ άλλων, η 26χρονη Παρασκευή - που είναι vegan, φοιτά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και εργάζεται ως προπονήτρια Strongman - είπε για το φλερτ ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή:

«Τα παιδιά συμπαθιούνται. Ο Κατσαούνης σίγουρα συμπαθεί τη Μυριέλλα παραπάνω από ό,τι συμπαθεί την ομάδα του. Δεν με νοιάζει αν είναι εpωτικό ενδιαφέρον... Είναι μάλλον εpωτικό ενδιαφέρον. Για τη Μυριέλλα δεν έχω ιδέα γιατί δεν την έχω συναναστραφεί πολύ την κοπέλα, αλλά από αυτό που έβλεπα, δεν τον απέκλειε σαν άνθρωπο. Τον συμπαθούσε αρκετά. Επιδίωκαν, δηλαδή, ο ένας την επαφή του άλλου.

Αυτό που μπορεί να συντηρήσει την ψυχολογία ενός παίκτη είναι η ομάδα του και οι νίκες. Το να αποκλείεσαι από την ομάδα σου ή να φέρνεις εντάσεις στην ομάδα σου, επειδή συμπαθείς παραπάνω ένα άτομο, το θεωρώ χαζή κίνηση.

Δεν είδα από όλους στην ομάδα, την απόλυτη στάση που είχα εγώ απέναντι στον Κατσαούνη... Αυτό είναι καλό γιατί δεν θα ήθελα να μείνει μόνος του, δεν είμαι απάνθρωπη. Εγώ είπα ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη η συγγνώμη του...

Εννοείται ότι ο Κατσαούνης έχει κάνει κακό στη Μυριέλλα. Όμως και η Μυριέλλα έχει ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Ξέραμε στα συμβούλια ποια ήταν αλήθεια ή ψέμα, από όσα έλεγαν. Και οι δύο είπαν και αλήθειες και ψέματα. Θεωρώ ότι και οι δύο έκαναν κακό στις ομάδες τους».

Να σημειωθεί ότι όταν ο Γιώργος Κατσούνης έκανε λόγο για «στημένο παιχνίδι», η Παρασκευή Σταματοπούλου είχε σχολιάσει: «Αυτό που είπε ο Γιώργος δεν είναι ψέμα, απλά είναι ρουφιαvάκι! Έκανε κ@λοτούμπα που βγήκε και το είπε».

Δείτε τις δηλώσεις της (το παραπάνω απόσπασμα στο 2ο βίντεο).