Breaking News

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο μετά τα φιλιά Μυριέλλας και Κατσαούνη - Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας χαμός επικράτησε στο συμβούλιο, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor της Κυριακής. Νωρίτερα, οι Διάσημοι έχασαν στο αγώνισμα ασυλίας.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, με τους Βαλάντη, Μυριέλλα Κουρεντή και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την ομάδα των Διασήμων να παραμένουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι Μαχητές νίκησαν τους Διάσημους με 10-7 στο αγώνισμα ασυλίας.


Στη συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν στην πισίνα και ακολούθησαν αγκαλιές και πεταχτά φιλιά στο στόμα μεταξύ Γιώργου Κατσαούνη και Μυριέλλας Κουρεντή.


Στο συμβούλιο,  η Αθηνά Ευμορφιάδη - που κέρδισε την ατομική ασυλία - και ο Βαλάντης έκαναν λόγο για «εpωτοτροπίες στην πισίνα», υποστηρίζοντας ότι το φλερτ μεταξύ της Μυριέλλας και του παίκτη των Μαχητών έχει αποσυντονίσει την ομάδα. Επίσης, και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατέκρινε τη Μυριέλλα, δηλώνοντας ότι... πενθεί με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου υποστήριξε τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία, από την πλευρά της, τόνισε ότι δίνει τα πάντα για την ομάδα και πως νιώθει ότι δεν έκανε κάτι κακό καθώς ήταν απλά αθώα φιλιά, σε μια στιγμή που υπήρχε ενθουσιασμός από όλους στην πισίνα.

Στην ψηφοφορία της ομάδας των Διασήμων, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους (6) πήρε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Να σημειωθεί ότι ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διατηρούν τις ψήφους που είχαν συγκεντρώσει από το τηλεοπτικό κοινό. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, θα συμπληρωθεί η σύνθεση των νέων υποψηφίων και θα πραγματοποιηθεί και η νέα ψηφοφορία του κοινού.  Η τελική κατάταξη των υποψηφίων θα προκύψει από τα ποσοστά που θα δώσουν οι δύο ψηφοφορίες, η παλιά και η νέα.

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.