Breaking News

Το ξέσπασμα του 35χρονου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη: «Έχω διασυρθεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό έκανε δήλωση ο 35χρονος άνδρας, τον οποίο η Ιωάννα Τούνη είχε κατονομάσει ως τον υπεύθυνο για τη διαρροή του revenge porn βίvτεο σε βάρος της.

Χθες, Τρίτη, η δικηγόρος του είχε τονίσει ότι ο πελάτης της προχώρησε σε δεύτερη μήνυση εις βάρους της επιχειρηματία και influencer, με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα να απαντά: «Μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε, θύμα είναι η κα Τούνη...»...

Η δήλωση του 35χρονου στο Πρωινό: «Τις τελευταίες ημέρες βλέπω το όνομά μου και το πρόσωπό μου να περιφέρονται ανενόχλητα σε σχόλια και δημοσιεύσεις διαφόρων ανθρώπων, που δε με ξέρουν και δε γνωρίζω. Έχω διασυρθεί σαν όλοι οι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν να είναι αληθείς εκ των προτέρων. Έχω κριθεί ήδη ένοχος από αυτούς για κάτι που δεν έχω διαπράξει και το χειρότερο είναι ότι αυτό το ξέρουν κι αυτοί που με κατηγορούν. Νιώθω απογοήτευση και απέραντη λύπη. Εγώ όμως δε φοβάμαι, θα δώσω τον αγώνα μου νομικά όπως το επέλεξα από την αρχή και έχω πίστη στη δικαιοσύνη, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα αποδοθεί όσο κι αν αργεί. Είμαι συνάμα τυχερός που έχω τη στήριξη και την αγάπη της οικογένειάς μου και πολλών άλλων ανθρώπων καθώς η αληθινή ζωή είναι έξω από το Instagram».